top of page
Beer glasses on wooden table..jpg

Hoe begonnen.

2014 gestart met hobby brouwen met en ketel op het vuur thuis. 

 
 

Van Kleine Potten tot Professioneel Brouwen: Mijn Bierbrouw Reis

2014-2023

Groter.

Toen ik begon met bierbrouwen, waren mijn gereedschappen bescheiden: kleine potten, een eenvoudige setup, en een enorme dosis enthousiasme. In die beginperiode was elk brouwsel een avontuur en elke succesvolle batch een triomf.

Maar zoals vaak het geval is met passies die diep geworteld raken, groeide mijn hobby uit zijn voegen. De potten werden groter – een directe weerspiegeling van de groeiende waardering voor mijn bier. Hoe meer mensen genoten van mijn brouwsels, hoe groter mijn ambitie werd.

De overstap naar grotere potten was meer dan alleen een kwantitatieve verandering; het was een hele nieuwe wereld van brouwen die zich opende. Met deze grotere vaten kwamen nieuwe uitdagingen, maar ook nieuwe mogelijkheden. Ik leerde al snel dat een goede brouwinstallatie essentieel is voor het opschalen van mijn hobby naar iets dat neigt naar professioneel brouwen.

Nu, na deze fase van uitbreiding en experimentatie, ben ik van plan om terug te keren naar een kleinere schaal, maar deze keer met professionele apparatuur. Deze stap weerspiegelt niet alleen mijn groei en de ontwikkelde vaardigheden, maar ook mijn wens om me meer te richten op de kwaliteit en het verfijnen van unieke brouwsels.

Ik hoop dat mijn verhaal je inspireert om je eigen passies te volgen en te zien waar ze je kunnen leiden. Misschien ben je zelf ook een bierliefhebber, of heb je een andere hobby die uitgroeit tot iets groots. Ik zou graag je verhaal horen! Deel jouw ervaringen en hoe jouw passie je leven heeft verrijkt.

2020-2023

Professioneel

Dan ben ik meer professioneel gestart met een kleine installatie.

2023

Brouwerij

In 2023 de installatie verkocht om te gaan brouwen in contract brouwerij waar en professionele installatie staat

Call 

+32 468 24 50 94

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page